Франківські «свободівці» перейшли в опозицію до Зеленського

Під час засідання 25 сесії Івано-Франківської міської ради депутат ради від ВО «Свобода» Роман Марцінків звернувся до громади. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської міської ради.

«Вибори Президента України відбулися. Вони не стали конкуренцією ідей, програм і бачень майбутнього. Успіх на виборах все ще дають великі гроші, безчесні маніпуляції та замовні шоу. Результат виборів було запрограмовано багаторічною бездарною діяльністю найвищих органів влади: Президента, парламенту, уряду. Вкотре українцям у другому турі виборів довелося обирати «менше зло». Більшість проголосувала за зміни. Але який напрям цих змін і чи будуть ці зміни взагалі ‒ питання відкрите», - йдеться у зверненні.
«Для нас національні інтереси вищі за вузькопартійні. «Свобода» не буде змагатися за посади і лояльність нової влади. Ми не бачимо в нового Президента якостей, необхідних для протистояння колосальним викликам, які стоять перед Україною. Низка заяв В. Зеленського викликала ще більше запитань, ніж відповідей. Він залишається абсолютно непрогнозованою фігурою. «Свобода» заявляє ‒ ми залишаємося національною опозицією. Тепер уже до майбутнього Президента Зеленського. Чітко окреслюємо межі національних інтересів, переходити які влада не має права», - заявив Роман Марцінків.