У Надвірні відбувся футбольний турнір пам’яті воїна АТО Анатолія Гаркавенка

Вже третій рік поспіль на теренах Надвірнянщини відбувся дитячий турнір з міні-футболу на кубок «Прикарпатська весна» пам’яті воїна АТО Анатолія Гаркавенка. Про це повідомили у Надвірнянській міській раді.

Участь у змаганнях взяло шість команд з Надвірнянського району (вік учасників до 17 років), які за жеребкуванням були поділені на дві групи, де змагались за коловою системою, а до наступного раунду виходили по дві сильніші команди.

У фінальній грі зустрілися команди з Заріччя та Чорних Ослав. Перемогла команда із Заріччя, яка здолала своїх суперників з рахунком 3:1.

Відразу після закінчення гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів, на якій були присутні – мама воїна АТО Анна Степанівна Гаркавенко, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, депутат міської ради Василь Кузюк, воїни-ветерани АТО Андрій Левицький та Володимир Каралаш.

Воїни-ветерани АТО Андрій Левицький та Володимир Каралаш при активній участі Анни Степанівни Гаркавенко визначили символічну збірну турніру, до якої ввійшли: воротар Артем Пилка (ФК «Заріччя»), захисники Роман Гайзлер (ФК «Чорні Ослави») та Олександр Бойко («Торнадо»), нападники Іван Дубей (ФК «Чорні Ослави») та Василь Синяк (ФК «Заріччя»). Всі вони отримали пам’ятні футбольні медалі та дипломи.