Степан Полторак зустрівся з родинами загиблих військових

18 квітня, перебуваючи з робочим візитом на Івано-Франківщині у Коломиї, Міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з родинами військовослужбовців. Про це повідомли в прес-службі Міноборони.

«Ми дуже часто спілкуємося з військовими на фронті, в навчальних центрах під час проведення навчань та завжди не вистачає часу для рідних та близьких. Це невірно, адже вам дуже важко. Ви щодня чекаєте звістку, телефонного дзвінка, розмови зі своїми рідними та близькими. Лягати з думкою і прокидатися в тривозі дуже і дуже важко. В такому стані більшість із вас живуть усі 5 років війни, яку Росія розпочала проти нас», — сказав під час зустрічі Степан Полторак.

Глава вітчизняного оборонного відомства відзначив громаду міста, яка допомагає українському війську і зокрема 10 окремій гірсько-штурмовій бригаді та нагородив рідних загиблих військовослужбовців частини, які втратили своїх захисників у боротьбі за незалежність України.

«Сьогодні, я приїхав для того, аби нагородити вас, рідних і близьких, які чекають на повернення із зони бойових дій військових однієї із найкращих бригад. Я дякую вам за те, що виховали таких синів, що ви їх чекаєте, пам’ятаєте і хвилюєтесь за них», — зазначив під час нагородження Міністр оборони України.