Міністр оборони перевірив як у Коломиї будують гуртожитки для військових

18 квітня в рамках робочої поїздки на Івано-Франківщину Міністр оборони України Степан Полторак перевірив хід будівництва гуртожитків поліпшеного планування та об’єкти військової інфраструктури. Про це повідомили в прес-службі Міноборони.

«В ході роботи глава вітчизняного оборонного відомства оглянув будівництво гуртожитків, які будуються для військовослужбовців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України, а також готовність підрозділів тилового забезпечення до зустрічі особового складу військової частини після повернення з району проведення ООС», - йдеться у повідомленні.

Міністр оборони України наголосив, що військовослужбовці 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади повернуться після виконання бойових завдань з району проведення операції Об’єднаних сил вже не в палатки, а в гуртожитки.

«В травні, коли особовий склад бригади повертатиметься з району проведення операції Об’єднаних сил, вони повертатимуться не в палатки. В польових умовах не можливо добре відпочити та якісно підгодовуватись. Військовослужбовці бригади повернуться в новозбудовані гуртожитки, казарми та оновлену їдальню, — підкреслив Степан Полторак.