Насалик пропонує командам Порошенка і Зеленського позмагатись у спорті

Міністр палива та енергетики Ігор Насалик запропонував командам двох претендентів позмагатись у спорті. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я поважаю вибір кожного , хто прийшов на виборчу дільницю і підтримав свого кандидата. Ви Громадяни своєї Держави, у Вас є Вибір і Право вибору. Україна — не Росія. Звичайно, кожен виражає свої емоції різним чином, інколи не найкращим ( соціальні мережі дають таку можливість ). Це не об`єднає націю . Я пропоную позмагатись ЗЕ команді і команді «Україні потрібен Порох» в спорті, який завжди об’єднує! Учасники 40 млн. громадян, дисципліна складається з двох вправ — жим штанги 100 кг лежачи і жим гантелів по 30 кг сидячи. Учасники формуються в категоріях 18 — 25 років , 25 —35 , 35 —45 , 45 —55 і 55 + . Переможець в кожній категорії той — хто зробить максимальну кількість чистих повторів. Свої результати на відео розміщайте в коментарях , з позначкою назва команди, категорія, місто», - йдеться у повідомленні.

Переможець в кожній категорії отримає приз — 50 000 гр, які зможе використати для своєї спортивної кар’єри чи свого спортивного клубу. Термін дії змагань до 24 00 18 квітня 2019 року.

Підтримка бізнесменів вітається і збільшить призовий фонд.