На Прикарпатті Ляшкові допомагають представники технічного кандидата Ригованова

Понад половина довірених осіб кандидата у Президенти Руслана Ригованова на Івано-Франківщині з команди іншого кандидата – Олега Ляшка або є прихильниками «радикала». Поо це повідомляє рух «Чесно».

Зокрема, Олександра Опар, яка на сайті «РПЛ» зазначена як представниця Тлумацького районного осередку партії, є довіреною особою Ригованова на Прикарпатті (виборчий округ №84).

У коментарі Руху «ЧЕСНО» вона визнала, що Ригованов – технічний кандидат, а пропозиція стати його довіреною особою надійшла від «»радикалів«».

«Ще з грудня минулого року я зареєстрована як голова районного осередку партії Ляшка. Перед виборами мені запропонували бути довіреною особою Ригованова», - зазначила О.Опар.

Щоправда, спершу вона сказала, що одержала пропозицію від команди Ригованова, але потім зізналася, що все ж від голови обласного осередку партії Ляшка на Прикарпатті.

На запитання, чи вона досі є представницею "Радикальної партії", Олександра Опар ствердно не змогла відповісти, зазначивши, що допомагає партії. Тоді ми поцікавилися, чи Ригованов є техкандидатом Ляшка, на що Опар стисло відповіла: «Ну, так».

Рух «ЧЕСНО» також проаналізував фінансовий звіт «Радикальної партії». Як виявилося, гроші партії Ляшка дають довірені особи Ригованова.