У Рожнятові відкрили оновлену дитячу спортивну школу

27 березня голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук взяв участь в урочистому відкритті Рожнятівської дитячо-юнацької спортивної школи після проведення капітального ремонту. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

У заході взяли участь також керівники профільних структурних підрозділів ОДА, місцева влада, духовенство, педагоги та вихованці даного спортивного навчального закладу.

Чільник Прикарпаття зазначив, що у сучасному освітньому просторі позашкільні заклади освіти є одним із основних інститутів виховання й розвитку, що створюють умови для реалізації дитиною власної освітньої траєкторії, сприяє розвитку особистості школяра, його талантів.

Він висловив сподівання, що саме завдяки такому спортивному навчальному закладу діти Рожнятівщини зможуть розвивати себе у галузі спорту і здобувати нові перемоги для свого краю.

«Розбудовуючи спортивну інфраструктуру ми даємо можливість молодому поколінню з користю для здоров`я проводити вільний час, а юним спортсменам розвиватися, щоб у майбутньому представляти Україну і рідне Прикарпаття на міжнародних турнірах. Сьогодні, хочу привітати вас із тим, що у Рожнятівській ДЮСШ ці позитивні зміни відбуваються», - сказав Олег Гончарук.

Зазначимо, що у Рожнятівській дитячо-юнацькій спортивній школі проведено капітальний ремонт адміністративного приміщення та спортивного залу. Зокрема, для забезпечення повноцінної підготовки спортсменів відремонтовано спортивний зал, санвузли, роздягалки, систему водопостачання, каналізації ДЮСШ.

Нагадаємо, що у Рожнятівській ДЮСШ у 43 групах із 5 видів спорту займаються 502 вихованці. У закладі працюють 16 педагогічних працівників, 14 тренерів-викладачів та методист.