Поліція розкрила вбивство чоловіка на Локомотиво-ремонтному заводі (оновлено)

Керівник ГУНП в Івано-Франківській області Володимир Голубош заявив про розкриття вбивства чоловіка на території локомотиво-ремонтного заводу в Івано-Франківську.

«Прикро, коли конфлікт вирішується за допомогою ножа, у результаті якого одне людське життя обірвалося, а доля іншого - на лаві підсудних. Йдеться про вбивство поблизу вокзалу. Вкотре висловлюю слова вдячності франківським поліцейським за їхній професіоналізм і недоспані ночі. Дякую і тим небайдужим громадянам, які допомагають у розкритті злочинів. Особливо тяжкий злочин «за гарячими слідами розкрито», - йдеться у повідомленні В.Голубоша на його сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, 25 березня на території Локомотиворемонтного заводу знайдено тіло чоловіка 1968 року народження. У потерпілого виявлено чотири ножові поранення, з них три – колото-різані рани в області шиї та черевної порожнини. Вбитий – житель села Тисменичани, Надвірнянського району.

«В ході спільних оперативних-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку ГУНП, Івано-Франківського відділу поліції та патрульної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури області розшукали та затримали підозрюваного у особливо тяжкому злочині – умисному вбивстві. Затриманий – 24-річний уродженець Коломийщини. Чоловік без постійного місця проживання, ночує по закинутих будівлях та автовокзалах», йдеться у повідомленні Сектору комунікації поліції Івано-Франківщини.

Напередодні злочину затриманий та потерпілий познайомились на вокзалі. Пізніше, перебуваючи на території Локомотиворемонтного заводу, між ними виник конфлікт, в ході якого 24-річний чоловік витягнув ножа та наніс потерпілому смертельні ножові поранення. З місця події зловмисник втік.

Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення підозри за вчинене кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Невдовзі суд обере правопорушнику міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Додамо, затриманий підозрюється у скоєнні крадіжок на Тисмениччині. У місцях позбавлення волі не перебував.