Гончарук пообіцяв добудувати школу у Чернятині до 1 вересня

26 березня голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук побував з робочою поїздкою у с. Чернятині Городенківського району. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Посадовець спільно із заступником голови ОДА Богданом Кобилянським та керівниками профільних структурних підрозділів ОДА ознайомився із ходом робіт добудови школи.

Читайте також: Гончарук пообіцяв здати школу у Раковці до 1 вересня

«Зазначимо, що будівництво включає проведення реконструкції приміщень з добудовою навчальних класів, спортзалу, харчоблоку, актового залу Чернятинської школи. Актуальність проекту полягає в тому, щоб розвантажити існуюче приміщення школи, перевести школярів в однозмінне навчання та забезпечити проведення доступного навчального процесу для учнів. Добудова школи обумовлюється тим, що протягом останніх років кількість учнів зростає. На даний час у ній навчаються 320 учнів», - йдеться у повідомленні.

Чільник Прикарпаття зауважив, що завдяки субвенції Державного фонду регіонального розвитку місцевому бюджету будівельні роботи будуть завершені до початку нового навчального року.