«Прикарпаття» на виїзді програло «Колосу»

Суботню програму 19-го туру Першої ліги відкривав матч в Ковалівці між місцевим "Колосом" та івано-франківським "Прикарпаттям". Про це повідомили в прес-службі МФК «Прикарпаття».

Чемпіонат України. Перша ліга. 19 тур

«Колос» (Ковалівка) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 3:1 (2:1)

Голи: Бондаренко (16, 35, пен.), Морозко (84) - Конкольняк (30).

На 24-й хвилині Худобяк (Прикарпаття) не реалізував пенальті (воротар).

Колос: Волинець, Сахневич, Максименко, Гавриш, Мігунов, Мілько, Задоя (Поздєєв, 46), Ільїн, Банасевич (Морозко, 69), Кизилатеш (Дорошенко, 75), Бондаренко (Лисенко, 75).

Прикарпаття: Новак, Данищук, Ковальчук, Француз, Квасний, Кузьмин, Борисевич (Януш, 72), Веприк (Боришкевич, 72), Конкольняк, Дитко (Бочкур, 40), Худобяк.

Попередження: Задоя (29) - Квасний (7), Данищук (12), Кузьмин (35), Ковальчук (36).

Вилучення: Ковальчук (36, друге попередження), Кузьмин (57, груба гра), Квасний (77, друге попередження).

23 березня 2019 року. 14:00. с.Ковалівка, стадіон "Колос". 350 глядачів. +6 C.

Арбітр: О.Шандор (Львів). Асистенти арбітра: М.Юхименко (Луцьк), О.Беркут (Сімферополь).

4-й арбітр: В.Дорош (Київ). Спостерігач арбітражу: В.Александренко (Вінниця).

Перший тайм видався результативним і багатим на події: три голи, незабитий пенальті і вилучення "за розмови" досвідченого капітана гостей, які взагалі догравали цей поєдинок увісьмох!Вже на 16-й хвилині рахунок був відкритий: кращий бомбардир господарів Олександр Бондаренко звільнився від опіки на правому фланзі атаки і несильним ударом перекинув м'яча через Новака - 1:0. А всього через п'ять хвилин підопічні Володимира Ковалюка отримали чудову нагоду відігратися: Ігор Худобяк заробив пенальті, але з 11-метрової позначки не зумів переграти Волинця. Щоправда, голкіпер "Колоса" не довго залишався "сухим", адже невдовзі Ярославу Конкольняку вдався класний дальній удар метрів з 25-ти, і рахунок став нічийним - 1:1.

Втім, одинички на табло протрималися всього п'ять хвилин: арбітр матчу Олександр Шандор вирішив, що у штрафній івано-франківців Кузьмин перечепив Банасевича і призначив ще один пенальті, який ударом по центру реалізував Бондаренко, оформивши "дубль" - 2:1. Зрозуміло, що гості були обурені таким рішенням, про що досвідчений капітан "Прикарпаття" намагався пояснити молодому рефері зі Львова, котрий "нагородив" Петра Ковальчука одразу двома жовтими картками "за розмови", залишивши команду у меншості.

Другий тайм для "зелено-жовтих" розпочався з прямої червоної картки Роману Кузьмину, який на правому фланзі відверто грубо зіграв проти Мігунова, після чого шанси гостей врятувати гру стали мінімальними. Івано-франківці трималися, Володимир Ковалюк провів ще дві заміни, однак за 15 хвилин до фінального свистка "Прикарпаття" залишилось увісьмох: Квасний сфолив на Ільїну, який вривався у штрафну, за що отримав другу жовту.

Наприкінці поєдинку господарі сповна скористалися "потрійною" більшістю, і Морозко, який вийшов на заміну, встановив остаточний підсумок. 3:1 - "Колос" продовжив свою безпрограшну серію, а івано-франківська команда перед домашньою грою з "Миколаєвом", окрім кількох травмованих футболістів, втратила ще й трьох гравців основного складу.