З ким Гриценко домовляється про об’єднання?

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко, один із учасників виборчих перегонів, назвав п'ять кандидатів у президенти, з ким веде переговори про об'єднання на виборах-2019.

Кандидат у президенти України А. Гриценко вже об'єднався з лідером "Самопомочі" Андрієм Садовим. Наразі він веде переговори про об'єднання ще з п'ятьма кандидатами - Ігорем Смешком, Романом Безсмертним, Русланом Кошулинським, Вікторем Кривенком та Дмитром Добродомовим, а також деякими політичними партіями і громадськими організаціями. Він заявив, що всі ці кандидати абсолютно проукраїнські і теж вважають неприпустимою фальсифікацію виборів, повідомляє 24tv.ua

Лідер "Громадянської позиції" з етичних міркувань не розповідає про результати домовленостей і консультацій, але з упевненістю зазначає, що об'єднаються всі, для кого насправді Україна і майбутнє її народу вище особистих амбіцій чи якихось особистих інтересів.

Навколо Гриценка поступово формується демократична політична платформа. До неї, крім "Громадянської позиції" самого Гриценка та "Самопомочі" Андрія Садового, вже долучилися "Європейська партія України" Миколи Катеринчука, "Рідна країна" Миколи Томенка, "Хвиля" Віктора Чумака, "Альтернатива" Єгора Фірсова та "Демократичний альянс". Також підтримку Анатолію Гриценку висловили народні депутати Мустафа Найєм, Світлана Заліщук і Сергій Лещенко.

З огляду на попередню діяльність тих, хто підтримує цього кандидата у президенти, команда згуртувала і продовжує гуртувати патріотів.