Жителя Коломийщини, який побив і пограбував жінку, триматимуть під вартою

До Коломийського міськрайонного суду для визначення запобіжного заходу доставлено особу, яку досудове слідство Коломийського відділу поліції підозрює у вчиненні розбою.

«Досліджуючи надані матеріали справи, судом встановлено, що підозрюваний - житель села Мишин Коломийського району, 1996 року народження, 27 лютого 2019 року близько 23.00 год зайшов у господарство в якому проживає потерпіла,1942 року народження, де здійснив напад на останню, поєднаний із проникненням в житло. У ході нападу підозрюваний застосував відносно потерпілої насильство, яке було небезпечним для життя та здоров’я, під час чого наніс удари кулаками рук та ногами в різні ділянки тіла, спричинивши останній тілесні ушкодження. Надалі заволодів грошовими коштами жінки у сумі 1000 гривень та покинув місце вчинення кримінального правопорушення», - йдеться у повідомленні Коломийського міськрайонного суду.

Вивчивши всі матеріали додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб.

Підозрюваного триматимуть в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківська.