У Калуші в квартирі загинула освітянка та її чоловік

3 березня у Калуші в приміщенні кухні квартири в чотириповерховому будинку на вул. Коновальця рятувальники виявили тіла двох людей. Загиблі – сімейне подружжя. А саме: 63-річна жінка і її на три роки старший чоловік.

Як стало відомо, загинула заступник директора сьомої школи Надія Голинська. Її чоловік Іван був пенсіонером, інформують «Вікна».

Висновків експертизи щодо причин смерті подружжя ще немає. За цим фактом порушено кримінальну справу. Тіла у зачиненій квартирі виявив онук подружжя, який у неділю він прийшов провідати бабусю з дідусем. Дверей йому не відчинили, тож, він скористався своїм ключем. Ознак проникнення в квартиру сторонніх осіб, як і ознак насильства, не було, кажуть очевидці. Окрім того, на місці були мобільні телефони, гроші та цінності. Серед можливих версій причин трагедії — природна смерть або ж отруєння. Однак малоймовірно, щоб двоє людей померли водночас. Окрім того, у квартирі виявили також труп домашньої кішки.

Як повідомив начальник Калуського управління з експлуатації газового господарства Василь Сагайдак, у квартирі, де сталася трагедія, встановлено газовий парапетний котел та газову плиту. За його словами, на час трагедії котел був виключений, причому — навіть із розетки. Окрім того, каже Василь Сайдак, парапетні котли загрози не становлять, оскільки спалювання газу відбувається в герметичній камері, а продукти горіння виводяться назовні. Газова плита теж була вимкнута. Газовики перевірили обладнання і не виявили пошкоджень газових мереж. Василь Сагайдак запевнив, що витоку газу не було.

Однак не виключено, що отруйний газ міг потрапити у квартиру через вентиляційну систему.