У франківському університеті намагалися розібратися, як шукати мотивацію та створити власну історію успіху

Сьогодні у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника проходила зустріч "Як знайти мотивацію та створити власну історію успіху?".

© Галичина/Роксолана Бабій

До студентів завітали герої фільму "Сквот32": мотиваційний тренер, чемпіон світу з брейк-дансу Олександр Богачук та український актор театру та кіно Іван Бліндар. Також продюсер "Сквот32" Андрій Єрмак та українська актриса "Нового театру" Ірина Бенюк. Спікери розповідали, як знайти мотивацію та створити власну історію успіху, як поєднувати роботу та хобі і як стати відомим та успішним.

Захід проходив не у формі лекцій, а розмови із аудиторією, під час якої спікери відповідали на питання присутніх. Двоє студентів, чиї запитання найбільше сподобалися команді, отримали подарунки.

Кожен спікер розповідав про себе, як він приходив до успіху, чи було це лише везінням. Говорили про фільм "Сквот32" та акторство загалом. Для кожного глядача актори давали свої важливі поради.

"Чи дійсно ви знаєте себе та розумієте? - запитав присутніх Олександр Боганчук, який зіграв головну роль у фільмі "Сквот32", і додав: - Аби діяти варто з цим розібратися".

Для студентів-акторів Ірина Бенюк радить: "Грай - як дихаєш. Треба розуміти, що герой робить, а не відчуває".

"Чому фільми діляться на патріотичні та спроби повторити американські фільми? - запитав один із студентів і додав: - Бо дана стрічка також має закордонні риси». На що продюсер Андрій Єрмак відповідає: "А звідки брати приклад, як не від кращих?".

© Галичина/Роксолана Бабій
"Треба діяти. Присвячувати час собі. Відсіяти все, що перешкоджає вам йти до мети", - розповідає актриса Ірина Бенюк.

Також команда "Сквот32" повідомила про арт-конкурс, який вони проводять в соціальній мережі Instagram - учасники мають зробити фото/відео на фоні будівлі з свого міста, яка потребує ремонту чи уваги.

Автор Роксолана Бабій