На сесії Івано-Франківської облради розглянуть 26 питань

15 лютого розпочне свою роботу 27-а сесія обласної ради сьомого демократичного скликання. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської обласної ради.

На перше пленарне засідання президія обласної ради рекомендувала винести 26 проектів рішень.

Серед питань проекту порядку денного – звернення обласної ради щодо врегулювання організації вантажних перевезень сільськогосподарської продукції АТ “Укрзалізниця” та перспективи розвитку станцій на території Івано-Франківської області, заслуховування звіту про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2018 рік та прийняття відповідної програми на 2019 рік.

«Ключовими питаннями сесійного засідання стануть затвердження розподілу коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2019 рік та фінансування правоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2019 році», - йдеться у повідомленні.

Водночас депутати заслухають інформацію прокурора області про результати діяльності органів прокуратури за 2018 рік. А ще депутатів поінформують про стан і готовність системи цивільного захисту до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

Разом з цим на розгляд депутатського корпусу запропоновано внесення змін до чотирьох обласних програм. Серед інших проектів рішень – питання, які регулюють майнові та земельні відносини, а також надання у користування ділянок надр на території області.