Юні футболістки з Городенківщини перемогли в обласному турнірі

9-10 лютого у спортивному залі івано-франківської ЗОШ №24 відбулись обласні змагання з міні-футболу «Граємо за Україну разом!» серед дівчат 2004 року народження і молодші. Про це повідомили в Івано-Франківській обласній федерації футболу.

«Спочатку юні футболістки були розділені на групи, де зіграли між собою за коловою системою в одне коло, а далі переможці груп в стикових матчах розіграли підсумкові місця. Основний час поєдинку за 3-тє місце між командами івано-франківської ДЮСШ №3-І та ЖФК "Надвірняночка-Богородчаночка"-І завершівся унічию – 1:1. У серії "пенальті" долю "бронзових" нагород вирішив один влучний удар юної вихованки команди ЖФК. Також унічию з рахунком 1:1 завершився основний час і матчу за перше місце між командами Яблунівської ДЮСШ та Городенківської ДЮСШ. Серію "пенальті" влучніше виконали городенківські дівчата – 3:2», - йдеться у повідомленні.

У підсумку, Городенківська ДЮСШ – перша, Яблунівська ДЮСШ – друга, ЖФК "Надвірняночка-Богородчаночка"-І – третя.

Переможцям і призерам турніру вручили кубок, медалі та грамоти. Також індивідуальними призами були відзначені кращі у номінаціях воротар, захисник, нападник та бомбардир.