На Тернопільщині застрелили прикарпатця

3 лютого близько 19:35 до тернопільських поліцейський надійшло повідомлення про стрілянину у селі Біла Тернопільської області.

«При огляді території правоохоронці побачили людину з вогнепальним пораненням голови, а вдалині невідомого чоловіка, який намагався втекти. Останній перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Його піймали та викликали на місце злочину слідчо-оперативну групу. Загиблий - житель Івано-Франківської області, 1982 року народження», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мешканець Городенки вистрілив із газового пістолета собі в руку

За попередніми даними, потерпілий разом з підозрюваним, жителем села Біла, розпивали спиртні напої у будинку. Продовжили "святкування" в лісопосадці села. Звуки, схожі на постріли, люди почули вже близько 18:30.

На місці злочину виявили чотири вистріляних гільзи від мисливської гладкоствольної рушниці. Як стало відомо, власник зброї тричі вистрілив у напрямку лісу, а четверта куля влучила у голову. Слідчі кажуть, що фатальний постріл був здійснений з близької відстані.

При огляді місця події з'ясувалося, що підозрюваний після того, як поцілив у знайомого, протягнув його метрів тридцять в бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.

Обставини події з'ясовують слідчі. Підозрюваний жодних показів не дає. Дозвіл на зброю він мав.

Чоловікові інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство.