На Прикарпатті на хабарі спіймали військовослужбовця ЗСУ

Правоохоронні органи виявили та зафіксували факт отримання неправомірної вигоди офіцером відділу морально-психологічної роботи військової частини А4267. Про це повідомили в Оперативному командуванні «Захід».

Читайте також: На Прикарпатті на хабарі спіймали лікаря-травматолога

«Військовослужбовець усунутий від виконання службових обов’язків та буде звільнений з лав Збройних Сил України із позбавленням військового звання. Командування ОК «Захід», наголошує, що й надалі всіляко буде сприяти правоохоронним органам у виявленні та покаранні осіб, які своїми вчинками ганьблять високе звання офіцера Збройних Сил України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, правоохоронці затримали зловмисницю на одній із вулиць Києва під час отримання від посередника другої частини хабара у розмірі півтори тисячі доларів.

«Оперативники спецслужби встановили, що жінка вимагала тисячу вісімсот доларів США у військовослужбовця за непритягнення його до відповідальності за самовільне залишення розташування частини. Співробітники Управління СБУ в Івано-Франківській області задокументували отримання офіцером першої частини неправомірної вигоди у сумі триста доларів», - йдеться у повідомленні.