У Калуші пройшов шаховий турнір пам’яті Степана Бандери

З 25 по 27 січня в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №7 м. Калуша відбувся ювілейний 30-й Всеукраїнський турнір з шахів пам’яті провідника ОУН-УПА Степана Бандери. Про це повідомили у Калуській міській раді.

«Цього року до Калуша з’їхалися учасники з Долинщини, Рожнятівщини, Снятина, Івано-Франківська, Чернівців, Тернополя, Львова та Хмельницького. Усього зареєструвалось 64 учасники, серед яких три майстри спорту з шахів, 17 кандидатів в майстри та 34 шахісти першого розряду», - йдеться у повідомленні.

Урочисте відкриття 30-го Всеукраїнського турніру з шахів пам’яті провідника ОУН-УПА Степана Бандери відкрила заступник міського голови Любов Максимович, яка привітала учасників з початком цих змагань і побажала цікавих шахових позицій у грі та перемоги у турнірі.

Протягом трьох ігрових днів тривали шахові баталії, які і визначили переможця та призерів цього турніру, а переможцем став Капещук Михайло з Долинщини, який набрав 42,25-загальних балів, срібним призером став Мальований Юліан з Івано-Франківська з результатом -37,50-загальних балів, а бронзовим призером став Лозинський Богдан З Надвірнянщини із загальною кількістю балів -34,50.

Переможців турніру та призерів (у номінаціях дівчата, юнаки, жінки та чоловіки і люди з обмеженими руховими властивостями) було нагороджено грошовими преміями, перша премія з яких становила 3000 грн., кубками та ювілейними медалями та грамотами.