ПриватБанк виділить 8 млрд на кредити для малого бізнесу

За підсумками минулого року обсяг кредитування українського підприємництва перевищив 6 млрд грн. ПриватБанк у 2019 році на фінансування малого та середнього бізнесу планує виділити 8 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба банку, інформує Ukr.Media.

Як повідомив керівник програми "Малий і середній бізнес" Приватбанку Сергій Клюєв, за підсумками минулого року обсяг кредитування українського підприємництва перевищив 6 млрд грн. А програма фінансування підприємців "КУБ" ("Країна успішного бізнесу") залишається найбільш затребуваною серед українців.

"На сьогодні через "КУБ" банком профінансовано 59 000 бізнес-проектів підприємців. За рахунок простої процедури оформлення кредиту і зниження банком ставок за такими кредитами малому бізнесу програма залишається найбільш затребуваною серед підприємців всіх регіонів", - зазначив Клюєв.

Як повідомляє українська дослідницька компанія GFK Ukraine, рахунками та іншими послугами Приватбанку користуються 57,4% українських юридичних осіб та 72,9% приватних підприємців.