Керівникам Нафтогазу переглянуть зарплати

2 млн у місяць не буде: керівникам Нафтогазу переглянуть зарплати. Керівник "Нафтогазу" Андрій Коболєв у місяць має близько 2 млн грн зарплати. Із новим керівництвом державної компанії "Нафтогаз" буде укладений контракт із "нормальними" зарплатами. Це пообіцяв прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду 16 січня. Він нагадав, що контракт із нинішніми керівниками завершується 22 березня.

"Контракт, який діяв 5 років, має умови, які на сьогодні є неприйнятними. Йдеться про оплату праці та різноманітні нагороди... Ми звернемося сьогодні до незалежної наглядової ради НАК "Нафтогаз України" для того, щоб вони запропонували уряду розглянути новий контракт із менеджментом на нормальних умовах, які будуть передбачати нормальні зарплати і винагороди за конкретні успіхи", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що керівники Нафтогазу можуть отримувати бонуси, наприклад, за виконання плану зі збільшення видобутку власного газу чи інтеграцію України в європейську енергетичну систему.

Глава Нафтогазу Андрій Коболєв отримує понад 2 млн грн зарплати у місяць. 2017-го члени правління

Нафтогаз отримали винагороду 127,7 млн грн. Коболєв отримав винагороду 47,1 млн грн. Фінансовий директор Сергій Коновець - 15,2 млн грн, перший заступник голови правління Сергій Перелома - 17 млн грн і член правління компанії Юрій Колбушкін - 14 млн грн.