Тисменицькі волонтери доставили бійцям різдвяні смаколики

Днями голова ГО «Спілка учасників АТО Тисменицького району» Іван Стефанів та його заступник Любомир Збіглей повернулися із Сходу країни, де відвідали своїх бойових побратимів-земляків та передали новорічні подарунки дітям Донецької, Луганської областей. Поїздка відбулася за сприяння Тисменицької районної державної адміністрації та районної ради. Про це повідомили в прес-службі Тисменицької РДА

Вже стало традицією для волонтерів з Тисмениччини у час перед християнськими святами Різдвом і Великоднем відвідувати земляків, які захищають країну у зоні збройного конфлікту з агресором, передавати їм смаколики з дому та допомогу, зібрану громадами, підприємцями, небайдужими людьми з Тисменицького району та ДНЗ № 17 "Ромашка" з м. Івано-Франківськ.

Цього разу вони зупинялися у селах Краснорічинське та Оріхове-Донецьке Луганської області, де несуть службу військові із Тисмениччини. Окрім різдвяних адресних передач та зібраної майже 2 тонни гуманітарної допомоги, волонтери передали захисникам слова подяки за оборону країни від жителів Тисменицького району та Прикарпаття.

Святкову атмосферу тисменицькі волонтери подарували й вихованцям та працівникам «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей», що у м.Слов’янськ Донецької області. До цього соціального закладу вони завітали із Різдвяними віншуваннями й новорічними солодкими подарунками від районної державної адміністрації та районної ради, передали мед, іграшки, книжки, одяг. Натомість отримали щасливі дитячі посмішки та слова подяки.

У Слов’янську волонтери із дарунками побували також у родини Романенків, що переїхала сюди із окупованої Горлівки. Окрім трьох власних малюків, батьки опікуються ще п’ятьма дітьми. І дорослі, і малі щиро раділи отриманим солодощам, фруктам та іншим подарункам.