На Надвірнянщині син убив матір

Поліція Івано-Франківщини затримала чоловіка, який вбив матір. Про це повідомили у прес-службі Поліції Івано-Франківської області.

Чоловік побив матір до смерті і закрив у хаті. Її виявили родичі.

До поліції Надвірнянщини звернулись жителі одного із сіл району. Люди повідомили, що у житловому будинку виявили тіло 56-річної родички.

В ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили всі обставини події. З'ясовано, що жінка проживала в разом із своїм 33-річним сином, який зловживав спиртними напоями та часто піднімав руку на матір.

16 листопада, будучи на підпитку, чоловік прийшов додому, а матір зробила йому зауваження. Натомість захмелілий син почав наносити численні удари руками в область голови та грудної клітини жінки. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла.

Коли син побачив мертву матір, то ніяк не відреагував. Він зачинив її в будинку, допоки жінку не виявили родичі.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Чоловікові оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу -тримання під вартою.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень, відкрите кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст. 121 ККУ, зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення.