На Прикарпатті патрульні затримали нетверезу водійку «Лексуса»

У селі Старих Кривотулах (Тисменицький район) увагу патрульних привернув Lexus RX 350.

Його зовнішній вигляд свідчив про причетність автомобіля до дорожньо-транспортної пригоди. Зважаючи на це, поліцейські вирішили зупинити автомобіль.

За кермом сиділа водійка, яка непривітно зреагувала на появу патрульних. Згодом її поведінці знайшли пояснення - жінка мала ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння водійка відмовилася у присутності двох свідків. Згодом жінка виявила бажання пройти тест у медичному закладі, однак там знову відмовилася від огляду.

Патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування без необхідних документів) та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування у стані сп'яніння або відмова від проходження огляду).

"Світ не без добрих людей. Ви ще до мене прийдете, але я вам не допоможу", - резюмувала водійка і вкотре наголосила патрульним, що працює лікарем і буде вести себе упереджено до працівників поліції.

Патрульна поліція Івано-Франківської області нагадує, що обов'язок дотримуватися ПДР покладається на всіх учасників дорожнього руху, а частою причиною ДТП є керування у стані алкогольного сп'яніння.

За матеріалами Патрульної поліції Івано-Франківської області