У Надвірні зіткнулись дві автівки, є травмований (оновлено)

23 березня о 10:21 на лінію 101 поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Надвірні Надвірнянського району, за участю двох легкових автомобілів.

«Рятувальники деблокували потерпілого з понівеченого автомобіля та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Також на місці події працівники Служби порятунку вжили заходи по від’єднанню клем акумуляторних батарей з метою запобігання загорянню», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.
«Поліцейські попередньо встановили, що 50-річний мешканець Яремче, керуючи автомобілем «Mercedes», виконуючи маневр обгону, допустив зіткнення з автомобілем «Таврія», який рухався в попутному напрямку. Останнім керував 26-річний франківець. Внаслідок автопригоди керманича «Таврії» доставлено до лікарні. Водіїв перевірено на стан сп`яніння, результат - тверезі», -повідомили у поліції.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.