В Івано-Франківську померла третя жінка у перинатальному центрі

Фото ілюстративне

У міському перинатальному центрі Івано-Франківська померла жінка. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«Не одним короновірусом! На жаль раптово померла жінка в пологовому будинку! Точно не короновірус! Дитинка в безпеці і життю нічого не загрожує! Мої співчуття рідним! Вічна память!», - написав міський голова на своїй сторінці у Фейсбуці.

2 квітня на брифінгу для журналістів начальниця Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Марія Бойко прокоментувала смерть жінки у міському перинатальному центрі.

«Медична допомога була надана їй дуже швидко. До 10 хв. жінку розродили, народилася дитина, яка була переведена у реанімаційне відділення. Причини раптової смерті на фоні повного здоров’я на даний час встановлюються. Жінка не була в контакті з тою вагітною жінкою, в якої виявили коронавірус, про результати якого ми довідалися тільки вчора. Сьогодні проводився розтин цієї жінки. Встановлено, що у жінки є підозра на двобічну пневмонію. Тому ми розглядаємо питання, що цій жінці виставлена підозра на коронавірусну інфекцію. Відібрані усі матеріали для поставки до референс-лабораторії ЦГЗ, щоб дослідити істинну причну смерті цієї жінки», - зазначила начальниця Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Марія Бойко.

4 квітня результат ПЛР-дослідження не підтвердив у померлої жінки COVID-19.

Нагадаємо, що 29 березня у Обласному перинатальному центрі померла 37-річна жінка з Болехова. 30 березня в Обласному перинатальному центрі померла жінка, якій на початку березня зробили гінекологічну операцію. В обох випадках у померлих діагностували COVID-19.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.